Pogoji poslovanja


Splošni pogoji poslovanja

Z registracijo in prejemom registracijske kode ( potrdila da lahko nakupujete v spletni trgovini ) in oddajo naročila za nakup željenih izdelkov na našem spletnem portalu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na B2B/B2C/B2G portalu NOLIT.SI

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.nolit.si  (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.nolit.si izvaja podjetje MBS Vzdrževanje  d. o. o., vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani in matično številko 3434460000. Podjetje je zavezano za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI59839457).

Spletna portal/trgovina www.nolit.si vam omogoča nakup kartuš in tonerjev ter ostalega drobnega potrošnega materiala preko spleta. Spletna trgovina je prosto dostopna na internetu. V spletni trgovini so predstavljeni naši izdelki, podrobne informacije in cene izdelkov (redne cene in spletne cene). Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.


Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost "dodaj v košarico". Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost "košarica", kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v 2 korakih opravili celoten nakup.

Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.nolit.si je registracija uporabnika, lahko tudi nakupujete kot gost ( neregistriran uporanik, le da v tem primeru niste upravičeni do doatnih popustov ) Uporabnik se ob prvem nakupu lahko registrira (s tem se vpiše v zbirko podatkov kupcev nolit.si - kartuše in tonerji in pridobi svoje uporabniško ime in geslo ). Registrirani uporanik se mora ob vsakem naslednjem nakupu v trgovino prijaviti, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija

Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo, kot so opisani na naslednji v zavihku REKLAMACIJE


Cene

V spletni trgovini so objavljene tako redne cene (cene, ki se uporabljajo v redni prodaji v trgovinah in drugih fizičnih prodajnih mestih) ter spletne cene. Spletne cene so lahko nižje od rednih cen. Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.nolit.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.nolit.si. Vse cene izdelkov na www.nolit.si so prikazane v EUR in je vidna cena z in brez  DDV, ki je tudi na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa, prodajalec nolit.si si pridržujo pravico do napake pri ceni, in jo lahko ob naročilu spremeni,le da predhodno mora obvestiti stranki , da je do tehnične napake prisšlo pri urejanju cen.. V primeru, da artikel ni na zalogi ali je rezerviran, cena se lahko spremeni.


Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.nolit.si so na voljo naslednji načini plačila: glej zavihek DOSTAVA

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.nolit.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, ...).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.


Stroški pošiljanja

Dostava je za vsa naročila brezplačna ( velja za EKO TONER, OBN kartušo  (najnižja vrednost naročila je lahko 45,00 €). OEM potrošni materija se zaračuna – glej zavihek DOSTAVA

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.nolit.si. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.nolit.si niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

V primeru plačila po povzetju je potrebno poštarju ob prevzemu poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo poštne nakaznice 1,05 € (VPLPG). Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.nolit.si niste dolžni poravnati!


Dobavni rok

Podjetje MBS Vzdrževanje d.o.o vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.


Uporaba spletne trgovine

Podjetje MBS Vzdrževanje d.o.o ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij v spletni trgovini. Podjetje MBS Vzdrževanje d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne trgovine brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje MBS Vzdrževanje  d.o.o se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih v spletni trgovino www.nolit.si. V kolikor kupec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na enega izmed kontaktov

Vsebine v spletni trgovini so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja MBS Vzdrževanje  d.o.o prepovedana.


Varstvo osebnih podatkov

Ob prvem obisku spletne trgovine www.nolit.si se na vaš računalnik shrani "piškotek" (cookie), ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte, telefona, faksa ipd. so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko podjetje Tehit d.o.o obdeluje osebne podatke, ki mu jih je posredoval. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so telefon, sms, e-pošta ipd.

Navedene podatke lahko podjetje MBS Vzdrževanje  d.o.o obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Podjetje MBS Vzdrževanje d.o.o bo pridobljene podatke varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Podjetje MBS Vzdrževanje  d.o.o si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporbabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.


Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine http://www.nolit.si med kupcem in MBS Vzdrževanje d.o.o., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.

POMEMBNO…

 * Ne odgovarjamo za morebitne finančne izpade  zaradi uporabe neorginalnega/kompatibilnega/obnovljeneg potrošnega materiala. Neorginalen potrošni material, kupec kupuje na lastno odgovrnost, in prodajalec MBS Vzdrževanje d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovovrnosti glede  delovanja istega, morebitnih okvar na stroju, zastoja pri delu zaradi nedelovnaja materiala, ter drugih izpadov pri delu zaradi uporabe ne OEM materiala.


PRAVNO OBVESTILO/OPOZORILO...

Potrošni material EKO toner / OBN kartuša  ne proizvaja proizvajalec stroja. Vse znamke,nazivi proizvoda in OEM številke so oznake in last določenih podjetji in uporabljajo se samo kot referenca.

Nekatere storitve oz. ponudbe podjetja MBS Vzdrževanje d.o.o. lahko vključuje predelane oziroma ponovno napolnjene originalne kartuše, ki niso proizvod proizvajalca tiskalnika, zato proizvajalec tiskalnika ne daje nikakršnih zagotovil o kakovosti tiska ali specifikacijah tiskalnika. Predelava oziroma ponovna polnitev kartuš, ki jih uporabljamo pri delovanju tiskalnikov, izvirajo izključno z naše strani oz. s strani tretjih podjejtji in ne s strani proizvajalca kartuše/tiskalnika oziroma imetnika pravic intelektualne lastnine na kartušah/tiskalnikih. Imetniki vseh pravic intelektualne lastnine na opremi in napravah, ki jih uporabljamo, so tretje osebe (proizvajalci). S proizvajalci oziroma distributerji originalne opreme in naprav nismo povezani in ne zastopamo nobenega izmed njih.Potrebujete pomoč ali nasvet?