O podjetju


Naša zgodba se je pričela leta 2008 v Ljubljani z vizijo zagotavljanja cenovno ugodnih in visokokakovostnih izdelkov na področju tiskanja. V tem obdobju je podjetje MBS Vzdrževanje razvilo in uvedlo na trg lastno blagovno znamko kompatibilnih tonerjev - NOLIT.

Pod blagovno znamko kompatibilnih tonerjev ponosno predstavljamo kakovost. Naši izdelki so strogo preverjeni in skladni z visokimi industrijskimi standardi, kar zagotavlja, da so naši tonerji povsem enakovredni originalnim. Vsi naši napori so usmerjeni v zagotavljanje zanesljivih rešitev za tiskanje, ki presegajo pričakovanja naših strank.


Zakaj izbrati nas:

 • Kakovost: Na mesec prodamo več kot 30.000 tonerjev, pri čemer je stopnja reklamacij izjemno nizka - pod 2%. Ta visoka stopnja zadovoljstva strank je posledica naše nenehne predanosti kakovosti in natančnosti pri vsakem koraku proizvodnega procesa.
 • Raznolikost ponudbe: Naša specializacija v kompatibilnih tonerjih in kartušah je le ena od naših prednosti. Poleg tega vam lahko ponudimo tudi originalni potrošni material vseh proizvajalcev, in sicer po konkurenčnih cenah. Tako imate na enem mestu dostop do širokega nabora možnosti za vaše tiskalne potrebe.
 • Celovite storitve: V zadnjih letih smo razširili svojo ponudbo in se specializirali tudi na področju servisa in vzdrževanja tiskalnikov. Želeli smo našim strankam zagotoviti popolno rešitev na področju tiskanja, zato smo razvili celovit pristop, ki združuje kakovostne izdelke s strokovnim servisom. Naš cilj je zagotoviti brezskrbno izkušnjo tiskanja za naše stranke, ne glede na njihove potrebe.


  Naša Ponudba:

  V naši ponudbi boste poleg tonerjev in kartuš našli tudi :

  • Tiskalnike za domačo in poslovno rabo
  • Pisarniški material
  • Rezervne dele za tiskalnike (za serviserje)
  • Šolske potrebščine
  • Najem tiskalnikov in ostalo...

  Zagotavljamo vam kompletno printing storitev s konkurenčnimi cenami.  Kdo smo:

  Ekipo sestavljajo mladi ter nadobudni komercialisti z dolgoletnimi izkušnjami na področju tiskalnikov in tiskalniške opreme. Zavezani smo k ustvarjanju vrednosti za naše stranke in gradnji trajnih partnerstev.

  Komercialisti:

  Skladišče in servis:

  Finance:

  Direktor:  Potrebujete pomoč ali nasvet?