Dostava


Stroški pošiljanja

V primeru naročila NOLIT potrošnega materiala je dostava BREZPLAČNA (velja le za končne uporabnike).

Ostali artikli:

  1. Pri nakupu v vrednosti nad 100 EUR (brez DDV) - dostava je BREZPLAČNA 
  2. Pri nakupu v vrednosti do 100EUR (brez DDV) - obračuna se enotna cena 4,50 EUR (Brez DDV)

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.nolit.si. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.nolit.si niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij. Provizijo poštne nakaznice krije kupec.


Dobavni rok

Naročeno blago vam bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh (običajno 1-2 dni) po prejetju naročila v kolikor je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

V primeru dodatnih vprašanj se na nas lahko obrnete preko e-pošte info@nolit.si  ali pa nas pokličete na telefon 08 205 44 91 vsak delovni dan med 8. in 16. uro.


Osebni prevzem

Pri spletnem naročilu označite način dostave - Osebni prevzem.

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete vsak dan med 8. in 16. uro v naših poslovnih prostorih v Trzinu (Peske 10,1236 OIC Trzin). Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonu.Potrebujete pomoč ali nasvet?